Toegespitst op jouw succes

Onze drie expertisegebieden

1.Inzetten en benutten van game analytics


Analyseren is vakwerk. Het gaat niet alleen om kijken naar cijfers en zien welke kant de grafieken op bewegen. Alles wat daarvoor en daarna komt is minstens net zo belangrijk. Feilloze telemetrie implementatie, verantwoorde aggregatie en begrip van de metrics zijn nodig om de nauwkeurigheid van de data te kunnen garanderen en om er correct mee te kunnen rekenen.

Het analyseren gaat vervolgens verder dan alleen uitlezen. De vragen die de data oproept, of door jou worden gesteld zijn zelden te beantwoorden met standaard grafieken. Analyseren gaat ook over inzicht in welke statistieken van belang zijn, kunnen benchmarken, verbanden zien, kunnen inzoomen op problemen en de communicatie naar de beslissingsmakers.

“ It's the iteration of hypothesis, changes, and measurement
that will make you better at a faster rate
than anything else we have seen. ”
—Gabe Newell, President Valve Corporation

2.Data onderdeel maken van proces of project


Het belang van data en analyse in een succesvol ontwikkelproces is niet te ontkennen. Of het nou gaat om leren van fouten, optimaliseren, vergelijken of het betrekken van stakeholders: data kan vele rollen vervullen. Door onze ervaring met data processen bij meer dan twintig game bedrijven, kunnen we goed adviseren over het integreren van analytics en data binnen jouw organisatie.

  • Data gebruiken om iteratief ontwikkelproces te sturen.
  • CreeĆ«ren resultatenoverzicht voor stakeholders.
  • Gebruiken spelersdata als verrijking op andere dataset, zoals CRM systeem of marketingkanaal.

“Easy to learn, hard to master.”

We geloven dat Bushnell's Law ook van toepassing is op game analytics.

3.Lastige dingen makkelijk uitleggen


Het simpelweg hebben van de cijfers is niet genoeg. Zeker als je belangrijke beslissingen wilt maken over je game of bedrijf wil je begrijpen wat er gebeurt. Precies, duidelijk en objectief. We zijn trots op ons vermogen data goed te communiceren en onze rapporten persoonlijk en helder toe te lichten. We voelen ons betrokken bij het eindresultaat en zoeken graag passende visualisaties die jou in staat stelt zelf conclusies te trekken.