Data als vakmanschap

We zijn toegewijde adviseurs met passie voor data en een drive om te verbeteren. Samen gaan we voorbij de 'educated guess'.

Dit zijn wij

Onze drive


We geloven dat door de hoge toegankelijkheid van analytics tools en een lage technische drempel, elke game publisher en developer kan profiteren van game analytics. Alhoewel tools veel versimpelen, blijft specialistische kennis nodig om het onderste uit de kan te halen. Wij zijn er voor die studio's die het belang van data en analytics inzien, maar waarvoor het niet is weggelegd om een specialist in dienst te hebben.

In ons kleine team heeft iedereen zijn eigen specialiteit en passie. Van datavisualisatie tot het bouwen van voorspelmodellen. Daarnaast worden we ondersteund door een netwerk van experts en mentoren die bij specialistische klussen helpen door hun ervaring, kennis en creativiteit te delen.

We zijn aangesloten bij

Werkwijze


Er zijn een aantal gebruikelijke dataprocessen waar je als game bedrijf mee te maken kan hebben. Om te helpen bij deze processen hebben we een aantal standaardoplossingen en de kennis om samen iets bijzonders neer te zetten. Een onderzoeksvraag die binnen jouw organisatie nieuw is hebben wij waarschijnlijk al vaak beantwoord. Hierdoor hebben wij routines en standaardoplossingen uitgewerkt waardoor we snel en efficiënt kunnen handelen. Daarnaast staan zelf ontwikkelde tools klaar om ons als adviseur en jou als klant te ondersteunen.

Uurbasis


Precies de hoeveelheid ondersteuning die nodig is om de klus geklaard te krijgen.

  • Flexibiliteit én betrokkenheid.
  • Passend bij projecten met nog onbekende scope.
Meer info

Project


Geheel ontzorgd bij een afgebakend project voor een afgesproken prijs.

  • Zekerheid over projectbudget.
  • Goed om van te voren tijdsplanningen te kunnen maken.
Meer info

Interim


Een project van langere duur of tijdelijke invulling van een relevante positie.

  • Goed om grootschalig verbeteringen door te voeren.
  • Werkzaam op jullie kantoor.
  • Optimale integratie in het team.
Meer info